s
"Folshlir.tk"

SHOWBizZ

Fatlume Popovci  ''me SEKSI se kurr '' tashme një emër shumë i njohur i muzikës popullore, ajo erdhi në skenën muzkore me një zë dhe stil të veçantë dhe vazhdon të qëndrojë e tillë, shkruan FOLSHLIR.TK

Janë hite këngët e saj: “Ah medet”, “Bini tupana”, “Pse s’e bën o Zot”, “Kush t’i mbushi sytë me lot?”, të cilat janë shndërruar edhe refrene dite dhe të dëgjuara edhe nga këngëtarët tjerë.

Vlen të përmendet se Lumja llogaritet njëra nga këngëtaret më të preferuara dhe të kërkuara në dasma, meqë di të bëjë atmosferë, por edhe të dhurojë imazh të ri në gazmende familjare me repertorin e saj të gjerë e të llojllojshëm.

Këto ditë këngëtarja bukuroshe tërhoqi vëmendjen e shumë ndjekësve, duke e sjellë në një version tjetër këngën e njohur të Adelina Ismailit “Ushtarit tim”. Një cover i realizuar nga produksioni tashmë shumë i njohur, “Arboni”, nga Gjilani, që po pëlqehet qysh tash dhe po përcillet me shumë komplimente.

Ja, pra, dëgjoni e shikoni edhe ju…

E vlen, pa dyshim…  • ---------------------------------------------------------------,,

                                                 Nr.2


Seks nën dush

Çdo mashkull e dëshiron trupin e femrës të lagur, por më së shumti atëherë kur mund ta prekë. Bashkohuni nën dush dhe lejoni t’ju prekë derisa uji butësisht ju përkëdhel nëpër lëkurë.

Nëse keni pasqyrë në banjë, shikohuni në të. Vetëbesimi i tij do të jetë më i fuqishëm kur sheh që aq bukur po kaloni, transmeton Telegrafi.

Seksi oral
Po, në kuptimin e plotë të fjalës, kjo nuk është edhe ndonjë pozë, por gjithsesi ia vlen të provohet.

Nëse herë pas here ia bëni surprizë seksin oral, pranë vetes do ta keni një mashkull shumë të kënaqur.

 
          ============================      

                                                                     Nr.3

Idetë dhe mendimet e errëta janë të pashëndetshme. Të kuptosh motivacionet e një partneri pesimist dhe të përpiqesh të analizosh ndjenjat e tij është si të fillosh të vetëmbrohesh.

“Kur ju ndjeni se partneri po jua çon jetën dëm”

Ju i propozoni atij të dilni së bashku. Reagimi i tij i parë është: “Nuk besoj…”, pa u përpjekur të bëjë ndonjë ndryshim me planet që ai kish vendosur më parë. Përgjigjja e tij rraskapitëse “JO”, gjatë gjithë kohës, është e lodhshme dhe e mërzitshme dhe ju filloni të ndjeni se kjo jetë po ju merr frymën. Në një situatë të tillë ndodh që nëse keni pasur në plan të realizoni një projekt të rëndësishëm së bashku, ju nuk morët një vendim të menjëhershëm, sepse kishit nevojë për të reflektuar.

 

Nëse kërkesa që ju pëlqyet nuk është më, partneri juaj pesimist është shumë i zhgënjyer. “Ta kisha thënë, isha i sigurt”, – shprehet ai, me një buzëqeshje të ngrirë ironike, që të jep përshtypjen se faji është i yti. Doza e irritimit është e pranishme në situata të tilla të mërzitshme dhe ndjenja e shpresës sa vjen e zbehet..

 
FOLSHLIR.TK