s
"Folshlir.tk"

REKLAMO TEK NE

Pse të reklamoni tek ne? FOLSHLIR.TK është portali më i vizituar mbarëshqiptar, i udhëhequr nga një staf profesional të cilët bëjnë të mundur që statistikat të lëvizin pozitivisht çdo ditë, njëherë, ne jemi të parët në implementimin e trendëve të fundit të teknologjisë informative. Nga viti i kaluar, për herë të parë në Kosovë ne kemi lansuar platformën e menaxhimit te reklamave e cila përveç tjerash karakterizohet me: reklamim me buxhet të ulët, mundëson targetimin e vendeve ku ju dëshironi të shfaqet reklama juaj si dhe monitorimin e reklamës suaj në kohë reale...

 PER MA SHUM.. 0038349637387 blic8


  
1 muaj            5 Euro
         3 muaj                      10 Euro
         12 muaj            50 euro
REKLAMO TEK NE       PERFITO QMIME ME TE LIRA
1 MUJ/ 5EURO 3 MUJ /10 EURO
12 MUJ /50 EURO 24 MUAJ/ 100 EURO
FOLSHLIR.TK