!!! RISI RadioNatyra !

                                       !! 2014
Mundsuar nga :Feim Gashi

www.facebook.com/pseFeim

JU MIRPRESIM EDHE NE FACEBOOK

Online me Ju Feim Gashi 24/7
dhe Mund te Boni Reklama Tek Ne tel:
+377 45/ 61 50 11


   
 
  Si ta bojm rar me Pasword
  Si ta bejme rar me password
 
Me krijimin e grades se re ne albania-hacker.de.tl Uploader, besoj se shume prej anetareve nuk e dijn se si krijohet nje rar file me password. 
Kete do ta mesoni shume shpejt ne baze te nje tutoriali qe e kam kriju une per te gjithe juve qe nuk dini si behet rar file me password!

1. Fillimisht, duhet ta keni te instaluar programin WinRar (SHKARKO PREJ KETU (http://www.rarlab.com/rar/wrar371.exe)), me pas e selektoni nje apo me shume file qe deshironi ti futni ne winrar, dhe veproni me tastin e djathte te mausit tuaj dhe do te ju shfaqet dritarja sikurse ne foton ne vijim

http://aycu17.webshots.com/image/39736/2001838929767382772_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001838929767382772)

Pas klikimit ne Add to Archive... ju shfaqet dritarja qe gjendet me poshte

http://aycu04.webshots.com/image/41763/2002651222607563338_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002651222607563338)

Sqarim per foton e dyte: pasi te klikoni ne Add to Archive, ju shfaqet pamja e mesiperme dhe ju klikoni fillimisht mbi Advanced, me pas ne Set Password dhe me pas e shenoni passwordin www.argetohupage.tl ose www.argetohu-ks.page.tl ne dy rubrikat e zbrazeta, klikoni OK dhe tani fajlli juaj eshte me passwordin e forumit me te mire ne trojet shqiptare WwW.albania-hacker-de.tl

me respekt!! www.imi-ks.de.tl ketu gjithqka gjind
et
Facebook Like-Button
 
Werbung
 
 

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=


       
®ISII ®ISI 
TE DASHUR MIQ OFERTA VLEN DERI ME 15 QERSHOR 2o14 QE JU MUND TE BONI REKLAMA TEK NE ME NJE QMIM TE VOLITSHEM. 1o EURO (4 MUAJ)JU MIRPRESIM MOS LE TE IK  BIZNESI JUAJ ME NJE QMIM TE LIR
TEL.→ +377 45/ 61 50 11