!!! RISI RadioNatyra !

                                       !! 2014
Mundsuar nga :Feim Gashi

www.facebook.com/pseFeim

JU MIRPRESIM EDHE NE FACEBOOK

Online me Ju Feim Gashi 24/7
dhe Mund te Boni Reklama Tek Ne tel:
+377 45/ 61 50 11


   
 
  Shpejto Hard Disskun
.sysedit.exe 2. pastaj e shihni dritaren me emer ( c:/windows/system.ini 3.aty e shihni shifren [386enh] 4.nder kit shifer e krijoni ni rresht ri edhe e shkruni kto ( Irq14=4096 ) 5.klikoni tona aty nalt File -> Save dilni krejt 6.restarto pc dhe e sheh dukshem qi punon ma mire pc dhe ma shpejt--Tash e shofish qysh ka met punue PC-ja jote se koke kon shum posht me Hard Disk qaoo nga IMI-HACK
Facebook Like-Button
 
Werbung
 
 

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=


       
®ISII ®ISI 
TE DASHUR MIQ OFERTA VLEN DERI ME 15 QERSHOR 2o14 QE JU MUND TE BONI REKLAMA TEK NE ME NJE QMIM TE VOLITSHEM. 1o EURO (4 MUAJ)JU MIRPRESIM MOS LE TE IK  BIZNESI JUAJ ME NJE QMIM TE LIR
TEL.→ +377 45/ 61 50 11