!!! RISI RadioNatyra !

                                       !! 2014
Mundsuar nga :Feim Gashi

www.facebook.com/pseFeim

JU MIRPRESIM EDHE NE FACEBOOK

Online me Ju Feim Gashi 24/7
dhe Mund te Boni Reklama Tek Ne tel:
+377 45/ 61 50 11


   
 
  Qyre sa virusin e kie ne PC

Per me i hek virusat nga pc jote ju veproni si ne vijim:-

 1.shkoni start

2.zgjedhni run

3.e shkruni %temp%

4.shtypim pullen enter

5.kejt qata fajlla dhe foldera qa ti qet jan virusa

6.i selektoni qata edhe i fshini me delete edhe ok!  ---->gjithmon risi nga IMI-hAcK 2O11<---

Facebook Like-Button
 
Werbung
 
 

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=


       
®ISII ®ISI 
TE DASHUR MIQ OFERTA VLEN DERI ME 15 QERSHOR 2o14 QE JU MUND TE BONI REKLAMA TEK NE ME NJE QMIM TE VOLITSHEM. 1o EURO (4 MUAJ)JU MIRPRESIM MOS LE TE IK  BIZNESI JUAJ ME NJE QMIM TE LIR
TEL.→ +377 45/ 61 50 11