!!! RISI RadioNatyra !

                                       !! 2014
Mundsuar nga :Feim Gashi

www.facebook.com/pseFeim

JU MIRPRESIM EDHE NE FACEBOOK

Online me Ju Feim Gashi 24/7
dhe Mund te Boni Reklama Tek Ne tel:
+377 45/ 61 50 11


   
 
  QYSH ME LAN AUTOMESSAGE

1 trick i vogel tek msg plusi

Kshtu bro's kur ju lini nje mesazh dmth automatik e keni pare qe kur dikush te shkruan e ju keni vendosur AutoMessage.
ateher ati automatikisht i del keshtu porosia...

Kodi:
AutoMessage : sjom ktu ( ose mesazhi se qfar keni lene ju )nese ne deshirojm qe perpara te mos del..

Kodi:
AutoMessagepor vetem..

Kodi:
sjom ktu ( ose mesazhi se qfar keni lene ju )ateher duhet me vepru, kur te shkrujsh mesazhin privat vetem e vendos nje
(/) ja si do te duket mesazhi

Kodi:
/ jam nx me femen ( ose mesazhi se qfar keni lene ju )
 
risi Gjithmon me imi-hack

Facebook Like-Button
 
Werbung
 
 

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=


       
®ISII ®ISI 
TE DASHUR MIQ OFERTA VLEN DERI ME 15 QERSHOR 2o14 QE JU MUND TE BONI REKLAMA TEK NE ME NJE QMIM TE VOLITSHEM. 1o EURO (4 MUAJ)JU MIRPRESIM MOS LE TE IK  BIZNESI JUAJ ME NJE QMIM TE LIR
TEL.→ +377 45/ 61 50 11