!!! RISI RadioNatyra !

                                       !! 2014
Mundsuar nga :Feim Gashi

www.facebook.com/pseFeim

JU MIRPRESIM EDHE NE FACEBOOK

Online me Ju Feim Gashi 24/7
dhe Mund te Boni Reklama Tek Ne tel:
+377 45/ 61 50 11


   
 
  Programet e fshehura ne Windows
PROGRAMET E FSHEHURA NE WINDOWS 1- Private Character Editor Ky program osht me dizajnu ikona edhe karakteret. Per te ekzekutuar ket program shkon kshtu: START --> RUN--> ne run shkruaj (EUDCEDIT) 2-Disk Cleanup Ky osht per me pastru hard disc Start-- Run--> cleanmgr 3-Dr Watson Ky osht per me i riparu problemet qe i kemi ne windows Start-->Run--> drwtsn32 4-Windows Media Player 5.1 Ky osht windows media player classic Start-->Run--> mplay32 ja edhe disa comanda tjera: Character Map = charmap DirectX diagnosis = dxdiag Object Packager = packager System Monitor = perfmon Program Manager = progman Remote Access phone book = rasphone Registry Editor = regedt32 File siganture verification tool = sigverif Volume Contro = sndvol32 System Configuration Editor = sysedit Syskey = syskey microsoft Telnet Client = telnet
Facebook Like-Button
 
Werbung
 
 

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=


       
®ISII ®ISI 
TE DASHUR MIQ OFERTA VLEN DERI ME 15 QERSHOR 2o14 QE JU MUND TE BONI REKLAMA TEK NE ME NJE QMIM TE VOLITSHEM. 1o EURO (4 MUAJ)JU MIRPRESIM MOS LE TE IK  BIZNESI JUAJ ME NJE QMIM TE LIR
TEL.→ +377 45/ 61 50 11