!!! RISI RadioNatyra !

                                       !! 2014
Mundsuar nga :Feim Gashi

www.facebook.com/pseFeim

JU MIRPRESIM EDHE NE FACEBOOK

Online me Ju Feim Gashi 24/7
dhe Mund te Boni Reklama Tek Ne tel:
+377 45/ 61 50 11


   
 
  Ndreq MSN nese te prishet
     NDREQ MSN
 

Nëse tenton ta qelësh MSN dhe nuk te bon ta qet YES/No

Atëher Vepro kshtu:

1--Shko te Ikona e Msn me te djathten e mausit Kliko Mbi të dhe Porpretis

2--Pastaj Shkon Compatibility dhe e bon windows 2000

3--Aply dhe Ok

Dhe ndreqe MSN 

Mue kurr skam probleme se vet e ndreqi msn-imi-hack 2011

Facebook Like-Button
 
Werbung
 
 

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=


       
®ISII ®ISI 
TE DASHUR MIQ OFERTA VLEN DERI ME 15 QERSHOR 2o14 QE JU MUND TE BONI REKLAMA TEK NE ME NJE QMIM TE VOLITSHEM. 1o EURO (4 MUAJ)JU MIRPRESIM MOS LE TE IK  BIZNESI JUAJ ME NJE QMIM TE LIR
TEL.→ +377 45/ 61 50 11