!!! RISI RadioNatyra !

                                       !! 2014
Mundsuar nga :Feim Gashi

www.facebook.com/pseFeim

JU MIRPRESIM EDHE NE FACEBOOK

Online me Ju Feim Gashi 24/7
dhe Mund te Boni Reklama Tek Ne tel:
+377 45/ 61 50 11


   
 
  Leshoje kameren e rrejshme
  Camer e RRejshme
 
<!-- / icon and title --><!-- message -->
Le linku http://www.audio4fun.com/webcam-software-gold.htm . Nese don me bo download (per ju qi se dini) shkoni en TRIAL DOWNLOAD .-EDHe diq : Kamera lshohet kshtu : e qel web cam morfer ( qata qe e ke instalu ) shkon e bon TiCK aty ku shkrun HELEN edhe e ki preview per me pa a po funksionon .PAsi qe te kryjsh ket shkon ne windows te msn e lshon kameren edhe ne dis ton shfaqet qajo qika HeLen .

-AFer PREVIEW e kini edhe NICKFACE ku mundeni me zgjedh shprehje te ndyshme p.sh HELLO ja bon me dor e qishtu vetem vetem risi gjithmon -imi-hack 2o11
 

Facebook Like-Button
 
Werbung
 
 

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=


       
®ISII ®ISI 
TE DASHUR MIQ OFERTA VLEN DERI ME 15 QERSHOR 2o14 QE JU MUND TE BONI REKLAMA TEK NE ME NJE QMIM TE VOLITSHEM. 1o EURO (4 MUAJ)JU MIRPRESIM MOS LE TE IK  BIZNESI JUAJ ME NJE QMIM TE LIR
TEL.→ +377 45/ 61 50 11