!!! RISI RadioNatyra !

                                       !! 2014
Mundsuar nga :Feim Gashi

www.facebook.com/pseFeim

JU MIRPRESIM EDHE NE FACEBOOK

Online me Ju Feim Gashi 24/7
dhe Mund te Boni Reklama Tek Ne tel:
+377 45/ 61 50 11


   
 
  Bone Tastaturen ne Shqip

Per me ban tastaturen ne gjuhen shqipe (p.sh mos me prek alt+137 po drejtperdrejt permes tastit qe gjindet ne tastjer)

  • Start
  • Control Panel
  • Ragional and langue options
  • Languages tani
  • Details
  • add e tani ne katrorin e par ku e shohim English (Unite states) klikojm aty edhe e gjejm ALBANIAN edhe OK

    Mandej ne Taksbar shtohet nje katror i vogel EN dhe pasi qe te kllikojme aty e zgjedhim  SQ Albania edhe tani munesh me i perdore ë edhe ç.--100% punon shqip....

    IMI-hack-2o11

Facebook Like-Button
 
Werbung
 
 

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=


       
®ISII ®ISI 
TE DASHUR MIQ OFERTA VLEN DERI ME 15 QERSHOR 2o14 QE JU MUND TE BONI REKLAMA TEK NE ME NJE QMIM TE VOLITSHEM. 1o EURO (4 MUAJ)JU MIRPRESIM MOS LE TE IK  BIZNESI JUAJ ME NJE QMIM TE LIR
TEL.→ +377 45/ 61 50 11