!!! RISI RadioNatyra !

                                       !! 2014
Mundsuar nga :Feim Gashi

www.facebook.com/pseFeim

JU MIRPRESIM EDHE NE FACEBOOK

Online me Ju Feim Gashi 24/7
dhe Mund te Boni Reklama Tek Ne tel:
+377 45/ 61 50 11


   
 
  Blloko webfaqe ne PC tuaj

Gjithmon imi-hack 2o11 
 
blloko web faqe ne pc
 
kliko tek starti dhe me pas tek run.tek run shkruani kete notepad c:WINDOWSsystem32driversetchosts dhe me pas bejeni ok.me pas do te dali programi notepad dhe ju mund te vendosni adresen qe doni te bllokoni si psh 127.0.0.1 orkut.com 127.0.0.1 facebook.com 127.0.0.1 myspace.com me pas bejeni save dhe web faqja eshte bllokuar nga interneti.
                                    by:imi-hack

Facebook Like-Button
 
Werbung
 
 

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=


       
®ISII ®ISI 
TE DASHUR MIQ OFERTA VLEN DERI ME 15 QERSHOR 2o14 QE JU MUND TE BONI REKLAMA TEK NE ME NJE QMIM TE VOLITSHEM. 1o EURO (4 MUAJ)JU MIRPRESIM MOS LE TE IK  BIZNESI JUAJ ME NJE QMIM TE LIR
TEL.→ +377 45/ 61 50 11