!!! RISI RadioNatyra !

                                       !! 2014
Mundsuar nga :Feim Gashi

www.facebook.com/pseFeim

JU MIRPRESIM EDHE NE FACEBOOK

Online me Ju Feim Gashi 24/7
dhe Mund te Boni Reklama Tek Ne tel:
+377 45/ 61 50 11


   
 
  Bere GOOGLE e zezë
 
Nese qe googlen tuaj te beni te zeze per mos me hargju rryme me shum ne qofte se e perdorni kete ate here ajo do te hargjoje rryme me pak ..hyni ne kete link www.blackle.com dhe zgidhni kete gje shak se google e bardhe hargjon me shum.ndersa google e e zeze edhe hargjon rryme em pak edhe eshte me e pershtatshme per syrin e njeriut aj tani kaloni mir

edh ni send se harrova dikush mund te pys se (a muna me lan ne vent te bardhes qita te zezen)
pergjigjja po mundesh shko hapat me posht
1.TOOLS>INTERNET OPTIONS ne faqen kryesore dmth ne GENERAL ku shkruan ADRESS e shkruan www.blackle.com edhe shkon OK .....

Bay::iMi-H4ck 2O11
Facebook Like-Button
 
Werbung
 
 

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=


       
®ISII ®ISI 
TE DASHUR MIQ OFERTA VLEN DERI ME 15 QERSHOR 2o14 QE JU MUND TE BONI REKLAMA TEK NE ME NJE QMIM TE VOLITSHEM. 1o EURO (4 MUAJ)JU MIRPRESIM MOS LE TE IK  BIZNESI JUAJ ME NJE QMIM TE LIR
TEL.→ +377 45/ 61 50 11